Útmutató

Útmutató a Harmóniában honlap tanulmányozásához

A honlap küldetése az, hogy a harmóniában létezést, az Önvalóra ébredést, megvilágosodást, felemelkedést segítse.

Vélhetően, már te is tisztában vagy azzal, hogy az ember sokkal több annál, mint amit eddig ismertünk és tudtunk magunkról. A testbenlétünk legnagyobb kihívása az, hogy teljessé váljunk.

Hogyan tanulmányozd a honlapot?

A helyes mód az, ha kiüresedett elmével és éber meditáció-ban létezve tanulmányozod a leírtakat, – azok ugyanis nem az emberi elmében, hanem a teljes Tudatban tartózkodva ismerhetők meg és tehetők élővé.

Sorrend

Alapként az új energia tanulmányozása és arra való átállás ajánlott.

A megalapozás után, azt tanulmányozd, ami a leginkább vonzó számodra.

Ha egy téma bővebben érdekel, akkor használhatod a honlap Keresés funkcióját is.

Hogyan tedd élővé a leírtakat?

Fontos, hogy a leírtakat ne információként kezeld, hanem tudatosítsd azokat. Mivel sok mindenről van szó, ezért jódarabig eltarthat, – persze csak akkor, ha kitartó és odaadott vagy.

Lehet, hogy az első tanulmányozásra valami csak felvillan – majd a sokadik után lesz ún. „AHA”-élményed, amikor már TUDOD azt.

Több olyan írás is van a honlapon, amely nem az új energia hatására született. Ezek is fontosak, ámde áttranszformálást igényelnek.

Egyéni út – egyéni folyamat

Benned vannak azok az igények, amelyekre az útmutatást, vagy válaszokat keresed. Javasolt, hogy ennek alapján tedd meg a tanulmányozást.

Fontos az elemző szemlélődés, vagyis: vizsgáld meg, hogy éppen most mi az, ami számodra szükséges. Az intuíciód segíteni fog ebben.

Az elemző szemlélődés eredménye az is lehet, hogy: most ugyan nem, de egy következő szakaszban, vagy más tudatszinten már szükséges lehet...

Mennyi ideig tartson a tanulmányozás?

Az igényed és alaposságod függvénye... Tőled függ, hogy milyen ütemben és részletességgel haladsz. A Teljességben nincs idő, csak „út”, vagy „folyamat” van...

Szerkesztő/Szerző

Rovat

A teljes mesterlét ott van minden egyes Emberi Lényben és ti ezt most elkezdtétek aktiválni.
Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai