Tudatszintek és azok ellensúlyozó hatása

„...Igaz, hogy a világ lakosságának mindössze 15%-a áll a kritikus 200-as tudati szint felett, e 15% együttes energiája mégis elegendő ahhoz, hogy ellensúlyozza a fennmaradó 85% negativitását. Mivel az erő skálája logaritmikusan növekszik, egyetlen 1000-es tudati szinten álló avatár is már tökéletesen ellensúlyozza az egész emberiség teljes negativitását. A kineziológiai teszteléssel az alábbi képen jelzett eredményeket kaptuk.

Ha nem létezne ez a fajta ellensúlyozás, az emberiség pusztán az ellenállásba nem ütköző negativitásának mérhetetlen tömege miatt elpusztítaná önmagát. A szerető gondolat (10-35 millió mikrowatt) és a félelemmel teli gondolat (10-750 millió mikrowatt) energiája közötti különbség az emberi képzelet számára szinte felfoghatatlanul nagy. Az elemzésből azonban az is kiderül, hogy egy nap már néhány szeretettel teli gondolat is elég ahhoz, hogy az összes negatív gondolatunkat ellensúlyozza. ...”

Forrás: Dr. David R. Hawkins: ERŐ kontra erő

Megjegyzés: a kineziológiai kalibrációval végzett megállapítás 2002-ben jelent meg, azóta már sok változás történt. Jelenleg az emberiség kb. 25-30%-a haladja meg a 200-as tudatszintet.

Szerkesztő/Szerző

Rovat

A teljes mesterlét ott van minden egyes Emberi Lényben és ti ezt most elkezdtétek aktiválni.
Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai