Növekszik a sötét oldal?

Az elmúlt időszakban sok változásnak lehettünk szemtanúi. Az egyik legjelentősebb közülük két formában jelentkezett.

(1) A személyes nehézségek növekedése, ami úgy tűnhet, mintha a sötét oldal felsorakozna egy csatára.

(2) A szembeszökő választása sokaknak, akik jártasak voltak a New Age eszmékben, ám az utóbbi időkben majdnem elpusztították önmagukat azzal, hogy megszüntették saját fényüket.

Tekintsük át ezt a két témakört röviden és nézzük meg, hogy függnek ezek össze azzal, ami napjainkban történik.

 1. Talán nem értetek egyet, de Kryon Mester tanításainak egyik fő pillére, hogy „nincs sötét oldal”. Hadd magyarázzam meg: Kryon azt mondja, hogy nem létezik valami rajtunk kívüli entitáscsoport vagy egy nagy entitás (szarvakkal vagy anélkül), aki arra vár, hogy magával ragadjon és legyengítsen minket. Ez ugyan jól hangzik, ám biztosan nem így tűnik sokaknak. Emellett ellenkezik az ősi spirituális történelemmel és személyesen is tanúsíthatom, hogy sok sötétség zajlik mindenhol. Akkor mi történik valójában? Ha tényleg nem létezik sötét oldal, akkor honnan jönnek ezek a kihívások és miért tűnik úgy, mintha megtámadnának minket?

  Ok a következő lépés. Pontosítsuk, mit is érzünk valójában. Ha nincs sötét oldal, akkor mi ez? Csúnyának és sötétnek érezzük és teli van ellenünk irányuló szándékkal. Félelmet kelt. Néhányan jobb szeretik negativításnak hívni, hogy ne keverjük össze a szarvakkal rendelkező fickóval, valamint feltételezett démoni seregével. Ám vannak olyanok – különösek azok, akik hallják a hangokat és úgy érzik, hogy negatív érzések támadnak rájuk – akiknek semmit nem tudok mondani, amivel lebeszélhetném őket  azon elképzelésükről, hogy létezik a gonosz erőknek egy serege.

  Emlékeztek, mit mondott Kryon ezekről az időkről? 12 éven keresztül arról beszélt, hogy ez lesz az az időszak, amikor az új rács elkezd megszilárdulni és sok változást fogunk látni és érezni. Az időjárás megváltozik, a nyugtalanság növekszik. Betegségek és háborúk követelik milliók életét (Kryon I.) A változások elérik azokat a dolgokat is, amik eddig állandónak tűntek a világban és sokan megkérdőjelezik saját józan eszüket. Viszont nem fog bekövetkezni az Armageddon. Helyette az Apokalipszist (görög eredetű szó, jelentése: a fátyol megemelése) tapasztaljuk meg. Véleményem szerint pont ez történik most.

  Ha elmondom, mi ez a sötét energia, sokan fel fognak kiáltani: „Lehetetlen!” Kryon több, mint egy évtizede azt mondja, hogy hatalmasak és erőteljesek vagyunk. Megvan a képességünk arra, hogy megváltozassuk az anyagot magunk körül, sőt még „nyugalmi állapotban lévő auránk” is hatással van a dolgokra. Egyébként munkám során első alkalommal. olyan tudományos eredmények állnak a rendelkezésemre, amelyek ezeket a hihetetlennek tűnő jelenségeket – amelyek hallatán eddig az égre fordítottuk a szemünket – tényekké változtatják át. Szemináriumaink során egész évben (2002) kiemeltük és bemutattuk Masaru Emoto – egy japán tudós – munkáját és vízzel végzett kísérleteit. Tapasztalati módszerrel megmutatta, hogy az emberi tudatosság nemcsak mérhető, hanem megváltoztatja az anyagot... láthatjuk a képeket! Megmutatta, hogy sokkal nagyobb hatalmunk van a valóság felett, mint ahogy azt valaha is gondoltuk. John Wheeler, egy 90 éves fizikus, Albert Einstein kollégája, mind közül az egyik legszokatlanabb felvetést teszi. Ez a kutató azt kérdezi: „Létezik-e anyag, ha az ember nem figyeli?” John Wheeler az elsők között volt, aki azzal a feltevéssel élt, hogy az emberi tudat hatalmas energiatényező lehet a fizikában (ideje volt már).

  Ez mind arról tanúskodik, hogy te és én sokkal többek vagyunk valami véletlenszerű biológiai pacáknál. Valóban interdimenzionális erőnk lehet, ami meghatározza, mi történik az általunk valóságnak nevezett dologban a Földön, a naprendszerben és saját, személyes utunkon. Talán így új jelentést nyer számunkra a szándék hatalma kifejezés.

  Mi köze van ennek a negatív erőkhöz? Kryon azt is elmondta, hogy dualitásban élünk. A dualitás egy egyensúly a világosság és a sötétség között saját tudatunkon belül, ami arra késztet, hogy kutatni kezdjük a Szellemet, vagy nem, saját szabad akaratunktól függően. Lehetséges, hogy „sötét részeink” csak ugyanannyira erősek, mint a világos részünk? Kryon azt mondja, igen, ám a fény aktív, míg a sötétség passzív. Így bár a fény mindig megsemmisíti a sötétséget, ha valaki úgy dönt, hogy lekapcsolja a fényt, akkor a sötét fog győzedelmeskedni, valóságosnak és ijesztőnek hatva. Bármelyik ember, aki ezt akarja, képes megnövelni a sötét energiát az életében még ki is tudja vetíteni.

  Ahogy az emberiség megváltoztatja a sötétség és a világosság egyensúlyát a Földön, ez elmozdítja a létezők átlagos egyensúlyának „középpontját”. Ez nemcsak minket változtat meg (téged és engem), hanem a Földet is, sőt a spirituális történelmünket is. Kryon azt mondta, hogy a régi jövendölések és a múltbeli közvetítések, amik a lehetőségeinkről szólnak és arról, mi fog történni velünk, már egy másik emberiséghez tartoznak, nem hozzánk. Nyomvonalat váltottunk. Megváltoztathatjuk a múltat azáltal, amit a jelenben teszünk? Igen. Na, talán ez is egyike azoknak a természetfeletti metafizikai tételeknek? Az volt, ám mára már nem az. Kérdezzétek meg John Wheelert. Egész fizikai feltevése arra alapul, hogy a valóság megváltoztatható és hogy a jelen megváltoztatásával képesek vagyunk megváltoztatni a múltat! (Discover Magazine, 2002. június)

  (John A.Wheeler résztvevő” világegyetem elmélete szerint múltunk csak egy potenciális létezés és saját pillanatnyi tudatos jelenlétünk az, ami múltunkat valódi létezéssé alakítja.” – a ford.)

  Kryon azt mondja: ahogy megváltoztatjátok a sötétség és a világosság egyensúlyát a bolygón azáltal, hogy kifejezitek szándékotokat a felemelkedésre és az interdimenzionális tudatosságra, magatok mögött hagyjátok régi „énetek” egy részét. A változás irányának köszönhetően „sötét” éneteknek van egy olyan része (a dualitásban), amit készek vagytok örökre leválasztani magatokról. A „sötét éneteknek” ez a darabja az életéért küzd! TE küzdesz ÖNMAGADDAL, bár úgy tűnhet, mintha a pokol démonai álltak volna össze ellened.

  Mi a bizonyíték erre? Hadd kérdezzek valamit: Ki ismer téged jobban önmagadnál? A támadások nagyon személyesnek tűnnek, ugye? A „hangok” pontosan tudják, mitől félsz nem igaz? Az a részed, mely oly sokáig részed volt, életeken keresztül, kísérleteket tesz arra, hogy ellenálljon és a túlélésért küzd. Emlékszel a „Hazatérés” című Kryon könyvre? Évekkel ezelőtt Kryon leírta azt a küzdelmet, ami a könyv főszereplője, Michael Thomas és „AZ” között zajlott. Sokan megkérdezték: „Kicsoda „AZ” a könyvben?” „AZ” a sötét részünk – aminek létezése teljesen helyénvaló –, ami kétségeket támaszt bennünk és ami a megvilágosodás próbáját oly nehézzé, ám egyben érdemessé teszi.

  Még ha el is pusztítottuk ezt a sötét részt, mindig jelen lesz a dualitásnak egy egyensúlya amivel küzdenünk kell. Ez a duális egyensúly velünk marad és minden nap felteszi a kérdést, hogy amit teszünk, az helyes-e vagy sem. Ám ez a rész, ami küzd azért, hogy veled maradjon, annyira jól ismer téged, hogy képes bármit és bárkit megszemélyesíteni. Ő a szörny az ágy alatt, az ördög, aki azért jött a Földre, hogy megkaparintson téged... és (természetesen) ő az összes gonosz földönkívüli, valamint a segítőik. Ő minden ellened szőtt összeesküvés, célpontként a te neveddel. Ám ez NEM valós. Ez egy csel. Ez az a részed, melyet visszavonultságba küldtél – a részed, amely addig nem adja fel a küzdelmet, amíg ki nem jelented, hogy „elég volt”. Bizonyítékra vágysz? OK. Ha ez a sötét oldal millióinak a hatalmas összeesküvése, akkor hogy lehet, hogy olyan gyorsan visszavonulnak, ha megparancsolod nekik? Miért ijedne meg ilyen erős ellenség egy kis régi énedtől? Itt az ideje, hogy elkezdd „összekötni a pontokat”, ahogy mondjuk. Gondolkozz! Az értelem nagyon hasznos lehet ezekben az időkben, ha tökéletesen együttműködik érzelmeiddel.

  Mi a teendő? Nevess az arcába ennek az energiának. Tarts egy ceremóniát. Fejezd ki megbecsülésedet, hogy oly sokáig része volt életednek, majd engedd el szeretetben. Fogadd el a tényt, hogy ez is Te vagy, majd ereszd útjára. Milyen lépéseket kell tenned? Olyanokat, amiket kitalálsz magadnak! Legyen meg a saját ceremóniád, ó, hatalmas lény. Tényleg szükséged van valami gurura, aki megmondja mi a teendőd? Csinálj egy jó ceremóniát. Égess el valami régi dolgot... használj szimbólumokat, ha szeretnél, majd lépj tovább
   

 2. Kryon sokszor elmondta, hogy „vége a kerítésen üldögélésnek”. Talán azt gondoltad, hogy ez azt jelenti, hogy a világon sok ezren „észreveszik a fényt” és csatlakoznak ahhoz az erőfeszítésünkhöz, hogy megváltoztassuk a Föld egyensúlyát és még több világosságot teremtsünk? Gondold át újra. Ez a kijelentés azt takarja, hogy ezekben a napokban kiderül, ki melyik oldalon áll. Lesz egy harc, nem egy világháború, hanem egy csata. Vess egy pillantást a világban zajló eseményekre. A civilizáció tudatosságának a megválasztásáról szól, nem igaz? Mind Isten nevében zajlik (ahogy ez mindig is volt) és próbára van téve a tudatosságunk. Világosság vagy sötétség? Az emberek döntenek.

  Ez nem csak más kultúrákról szól. Sokan a saját táborunkban úgy gondolják, hogy te és én „megvakítjuk az emberiséget a fénnyel”. Visszatértek a régi könyvekhez, amik arról szólnak, hogy a földönkívüliek megosztják az emberiséget, valamint mindenféle emberiség elleni összeesküvésről esik szó bennük. Megijesztenek titeket azzal, hogy megkérdőjelezik, hogy a melletted sétáló személy ember-e egyáltalán. (Csináld csak ezt egy kis ideig és figyeld meg, milyen kiegyensúlyozatlanná, rettegővé és paranoiássá válsz. Kell-e egyéb teendő?) Úgy döntöttek, hogy egy sötét helyre vonulnak, ami nagyon kényelmes volt számukra, míg mindezen fény meg nem érkezett 1987-ben. Elveszítettem barátaimat, akik Kryont a „nagy hazugnak” látják. Azt szeretnék, ha azt hinnéd, hogy ez az egész egy nagy összeesküvés, ahol megnyugtatnak téged a szeretettel, hogy aztán a gonosz erők elrabolhassanak. Nekik is megvannak a könyveik és a közvetítéseik, hogy ezt „bizonyítsák” a köreikben.

  Mindegyikükben győzött a sötétség. Ez nem ítélkezés, hanem egy tény. Ők is a saját igazságukat követik, ahogy te is a tiédet, így ne ítéld el őket és ne sajnálkozz miattuk. Ez mind a szabad választás egyensúlyához tartozik. Én nyilvánvalóan nem értek egyet velük, ám tiszteletben tartom azok döntését, akik állást foglaltak, Úgy érzem, az a helyénvaló, ha mind ezt tesszük és úgy kell tennünk ahhoz, hogy megváltoztassuk a bolygót.

  Mit higgyél? Mi az igazság? Miért nem vizsgálod meg mindkét oldalt? Hallgasd meg mindegyiket. Érezd mindkét tábor energiáját és döntsd el, melyik a számodra megfelelő. Keresd meg Önmagadban azt a spirituális helyet, melyben megbízol és tedd fel a kérdést: „Kedves Szellem, mi az, amit tudnom kell?” Majd nézz körül és dönts.

  Én hiszek abban, hogy az emberiség túlhaladta a régi próféciákat és a régi, összeesküvésről szóló szövegeket. Hiszem, hogy a történészek valamikor úgy fogják ezt az időszakot jellemezni, mint a sokféleség reneszánsza. Azt gondolom, hogy akik továbbra is a sötétségben szeretnék folytatni életüket, lassan belesüppednek egy olyan létbe, ahol dagonyázni fognak a csalódottságban és félelemben, tudatosan elvágva önmagukat Isten szeretetétől.

  Részemről én a Szellem szeretetében fürdök és a tudásban, hogy egy olyan időszakban érkeztünk a Földre, amit Kryon az „Új Gondviselésnek” nevez. Ez megengedi nekünk, hogy döntsünk saját spirituális sorsunk felől és megadja nekünk a megkülönböztetés eszközeit, ha meg akarjuk őket találni. Ünneplem ezt az időszakot!

Lásd: Kryon Mester tanításai

Dátum
2002. 12. 18.

Szerkesztő/Szerző

A teljes mesterlét ott van minden egyes Emberi Lényben és ti ezt most elkezdtétek aktiválni.
Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai