A Healy tapasztalatainkat itt olvashatod: Andrássy Tamás...

Egyéni megbeszéléssel is a rendelkezésedre állok – itt írj nekem:

» Érdekel a Healy «

Miért a Healy?

Miért használom a Healy-t?

Először néhány szót magamról...

Több évtizeden át foglalkoztam az egészség kérdésével, főállásban gyógytestnevelőként, mellette relaxációs szakpszichoterapeutaként – ma már „nyughatatlan nyugdíjas” vagyok. :)

Számomra letisztult, hogy az ember alapállapota az egészségesség, az ettől való eltérés pedig az energiarendszer diszharmóniájával kezdődik, majd ha ez tartósan fennáll, akkor először a diszkomfort, utána a diszfunkció, majd a betegségnek nevezett állapot jelenhet/jelenik meg.

Talán már Te is ismered azt, amikor panasz van, de orvosi diagnózis még nem lehetséges. A kiegyensúlyozatlanságot jelzi ez az állapot.

Amennyiben a kiegyensúlyozódás megtörténik, akkor igen jelentős és kellemes változás történhet, amely sok esetben biológiai szinten is igazolható.

A Harmóniában honlap szerkesztőjeként, az is világos számomra, hogy ha egészséges akarok maradni, akkor energiákban és frekvenciákban kell gondolkodnom. Ha téged is érdekel a tágabb kérdéskör, akkor első nekifutásra pl. az Egészség, Harmóniában, Kvantum, Merkaba rovatokat ajánlom a figyelmedbe.

A másik motiváló tényező az volt számomra, hogy a szemléletem és az eddig alkalmazott gyakorlatom ellenére, nálam és a családtagoknál is jelentkeztek a mindennapi életminőséget zavaró diszkomfortok, amiket több oldalú megközelítéssel sem tudtunk felszámolni. Baráti jelzés után kezdtük el alaposabban megismerni, majd használni a Healy-t, amely már nagyon rövid idő alatt hatásos segítségnek bizonyult.

A „puding próbája az evés”, – ennek alapján azt jelezhetem, hogy nekem/nekünk a Healy nagyon jó hatású eszköznek bizonyult.

Még csak egy jelzés: segítő módon, tökéletesen beleillik abba a rendszerbe, amelyet én az ember felépítéséről és működéséről tudok.

A Healy-ről

A Healy frekvenciakezeléssel segíti a bioenergetikai rendszer harmonizálódását, ami sejtszintű változásokkal jár.

Ha többet akarsz tudni a Healy-ről, akkor ajánlom ezt az oldalt is: Bővebben a Healy-ről

A személyes és a családi tapasztalatokról itt írtam: Andrássy Tamás és családja tapasztalatai

* * *

Egyéni megbeszélésre itt keress meg:

Érdekel a Healy

Barátsággal, Andrássy Tamás

 


 

A teljes mesterlét ott van minden egyes Emberi Lényben és ti ezt most elkezdtétek aktiválni.

Kryon Mester