Mi történik?

Üdvözöllek benneteket kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Azt kérdezitek: „Mi történik most?”

„Kryon, beszéltetek a mágneses hálóról és szintén elhangzott a tény, hogy az átállítása a végéhez közeledik. Mit fog ez jelenteni számunkra?” Épp hogy csak definiáltuk, mi is a háló valójában.

Valójában az emberi biológia és tudat behangolásáról van szó. Mikor a biológiáról beszélünk akkor a spirituális biológiára is gondolunk, mivel az egyik át van szőve a másikkal. Ez mind egyidőben kommunikál egymással és a színek énekelnek egymásnak.

Ami most történik: Mint tudjátok és ahogy azt iránytűitek is bizonyítják, a háló elmozdult. Folytatja még a mozgását egy ideig, de a spirituális csoport – melynek része van abban is, hogy a fátyol megemelkedett – munkája végéhez közeledik az idei év végéig. (2002) Vannak néhányan, akik sok évet töltöttek ennek a mozgó célpontnak – a változó hálónak – a kergetésével. És itt van aztán még egy dolog, amivel meg kell alkudni. Mert amikor a helyére kerül a háló, a mozgás megáll, stabil lesz bizonyos értelemben, mégis változik.

Vannak, akik azt mondják majd: „Nos, itt az időről van szó!” De ne hagyjátok magatokat becsapni egy pillanatra sem. Vannak köztetek, akik hozzászoktak a mozgáshoz, mint egy hajó mozgó fedélzetén. Mikor megáll, tudni fogjátok! Kész lett és úgy tűnik megállt, de a megállásnak is vannak saját jellegzetességei. Itt van néhány jótanács: nem kell többé kergetnetek. A lábaitok előtt hever. Hozzászoktatok bizonyos tulajdonságaihoz ennek a mozgásnak, hisz ez egy évtizedig tartott. Lesznek közöttetek, akik érzik és örülni fognak a stabilizálódásnak. De lesznek köztetek, akik hozzászoktak a mozgáshoz és akiknek most hozzá kell szokniuk ahhoz, hogy egy helyben fog maradni – aztán néhányan érezni fogják a mozgását, annak ellenére, hogy megállt!

Mit is jelent ez? Ezeknek a változásoknak egyike sem lesz azonnali, egyik napról a másikra. Amiről már beszéltünk és – ez lassan egy éves információ – a maradék változás legkevesebb három hónapig fog tartani. Isten malmai lassan őrölnek, amint észrevettétek. Ezért, azt mondjuk: Igaz, hogy a stabilizálódott háló a végső helyzetébe kerül a 2002-es év végéig; de ez egy lassú megállás. Az úgynevezett maradék változás a ti kényelmetek miatt úgy van tervezve, hogy nincs hirtelen megállás (és ez metaforikus).

Mérhetetlen öröm ez a kíséretnek, hisz már majdnem elkészültek az ajándékkal.

Az emberiség érzi ezt. Közöltük veletek, már mielőtt megteremtettétek magatoknak az új pályát, hogy ez egyedülálló. Ezen még nem utazott senki ezelőtt és ezért nincs is semmi előttetek. Menet közben teremtitek. Egyedül ez okozza az aggodalmat. Lesznek olyanok, akik a szellem előtt ülnek és tudakolni fogják a jövőt. „Merre tartunk? Mit csinálunk? Mi fog történni?” Örömmel jelentjük ki ekkor: Senki sem tudja! De elárulhatjuk merre tartotok. Elárulhatjuk a változás sebességét és azt, hogy ez egy váratlan, de mélyreható változás. Bizonyítékot szeretnétek? Nézzétek meg bármelyik próféciát, mit mond arról, minek kellene történnie most. Egyetlen ókori bölcs, még a régi korok mester látnokai sem tudták megjósolni, mit tesz a felemelkedő Föld.

Ez az, ami most történik.

Szerepet játszotok? Az energiátok tette ezt veletek. Hányan vannak tisztában azzal közületek, hogy új megállapodással rendelkezik? És ez a megállapodás azt mondja: azt szeretnénk, hogy maradjatok tovább. Az élet lehetőségeinek egy teljesen új szemléletmódját nyitja fel. És ha ti ezt még nem látjátok, gyermekeitek látni fogják. Ez nem csak orvostudomány és nem is csak fizika. Ennek ahhoz van köze, amit Ember tesz az Emberért. Lesznek olyanok, habár minden spirituális gyakorlat nélkül – akik hordozói az indigó színnek és akik egészében megértik és teljesen átlátják a dolgokat. Ők érezni fogják ezt sejtstruktúrájuk irányításában és egyáltalán nem lesznek meglepődve – láthatjátok majd szemeikben. Nagyon hosszú ittlétet terveznek és tudják hogyan. Intuitív módon. Miközben ti itt ücsörögtök és azon morfondíroztok igaz lehet-e, hogy meg tudjátok változtatni a biológiátokat, ők már ezt teszik. „Vajon nem mindenki?” fogják kérdezni. Sokan intuitív tudással születnek, amit mi most tanítunk nektek. „Természetesen, mi parancsolunk az anyagnak,” mondják majd néha. Az értelem és logika által feltett kérdések másodlagos dolgok lesznek az emberiség számára az idő egy bizonyos pontján. Ez az, ami most történik. Merre megy most a hálóval foglalkozó csoport?

A hálóval foglalkozó csoport távozik? Szomorkodnunk kéne-e ez miatt? Haza mennek?

Itt a válasz. Nem és Nem. Ez a „háló-csoport” amely velem volt az évek folyamán és a bolygó mágnesességét mozgatta, hogy kialakítsa a DNS-eteket, más feladatokhoz lát. Marad és megmarad. Szétszóródik, de részévé válik magának a Földnek. Néhányan észrevettétek, hogy Gaia él. A bennszülöttek hitték, hogy a bolygó anyaga egy entitás része. Az elemekben látták ezt és a négy világtájban. Eláruljuk nektek: ennek a háló-csoportnak egy része folytatni fogja munkáját Gaián. Ez a csapat mindig itt volt és mindig is itt lesz. A bolygó életerejével foglalkoznak. Feladatuk az itt lévő emberi lények támogatása .

Hová megy a háló-csoport? Sehová. Maradnak. Ha úgy tetszik, tekintsétek feladat változásnak. Ez az, ami történik. Mi lesz a munkájuk? A következő hónapban fogjuk elmondani!

Van egy másik kérdés, ami felmerült és ezt igyekszünk elmagyarázni épp ezen az estén.

Miért van az, hogy habár a háló-csoport fellebbenti a fátylat, magasabb spiritualitást, éleslátást, bölcsességet és örömet okozva ezzel, mégis a sötét oldal tűnik drámaian erősödni?

Gondoljátok, hogy nem vettük észre? Olyan információt fogok most elárulni, ami hihetetlennek fog tűnni. Újra el fogom mondani és lesznek köztetek, akik nem fognak egyetérteni vele, de a valóságot fogom elmondani, kedves Emberi Lények: Sötét oldal nem létezik.

Most figyeljetek! Értsétek meg! Nem vezetlek félre benneteket, mikor ezt mondom. Intuitív tudást adok nektek. Ellenőrizzétek felsőbb Énetekkel a válasz valódiságát. Nincs olyan csoport, melyet „sötét oldalnak” hívnánk, amelyik a sötétségbe vinne benneteket. Nincs az entitásoknak olyan csoportja, amelyik elválasztana titeket a fénytől, vagy elvenné a lelketeket. És ez az igazság. Azt mondhatjátok, „Nos, akkor miért tűnik így?” Hát igen, ezt nehéz felfogni és lehet, hogy nem is fog mindenkinek sikerülni.

Tudatni szeretném veled, ó,te hatalmas lény: Mikor egyszerűen a vízen jársz és a molekuláid eközben változáson mennek keresztül, mennyire vagy Te erre hatással? (hivatkozással a tudományos értékelésekre, melyeket ma ismertettünk, korábban) Lehetséges, hogy sokkal hatalmasabbak vagytok, „közönséges” Emberi Lények, mint azt valaha is gondoltátok? Lehetséges, hogy nem is vagytok olyan közönségesek, mint gondoltátok? Tulajdonképpen így van.

Figyeljetek: Az Emberi Lény, aki sötétségre összpontosít, a sötétséget fogja kapni! És ez hatalmas sötétség lesz! Ha az Emberi Lény, a világosságra összpontosít, az világosságot hoz neki. És ez hatalmas fény lesz! Sokszor elmondtuk nektek a különbséget ezek között a tulajdonságok között, a fényről, hogy az aktív és a sötétségről, ami passzív. Ez egy régi információ és az értelme ez: Ha sötétben vagy és a fényt választod, a fénynek kitett sötét terület megvilágosodik. A sötétség pedig eltűnik. Nem szó szerint való elmozdulás, a sötétségből a világosságba, hanem ez a „lámpagyújtás” alkímiája. Ez hirtelen történik, nem egy lassú folyamat. És mikor a lámpát meggyújtod, mindazok a dolgok, amelyeket a sötétség rejtett, láthatóvá válnak. A lényege: Az Emberi Lény, aki elindul a fénybe, egy energia-keretet mozgat. Ez a keret egy elhatárolt terület, melyet Emberi tudatosságnak neveznek. És ahogy a fény felé mozdulsz, úgy hagysz el valamennyi sötétséget. Mert csak egy bizonyos mennyiségű energiát képes ez az Emberi keret tartalmazni! Ezért, ha fényesebb energiát választasz a szervezetednek, a sötétség egy darabja és vele a régi dualitás egy darabja is elmarad mögötted. Ilyen módon képzeld ezt el: Személyes energiakorsód mindig teli van. A sötétség és a világosság kombinációjával van töltve. Ha úgy döntesz, hogy több fényt adsz hozzá, a régi sötét darabok kicsorognak a szélein és eltűnnek.

És most, mit gondoltok, a sötétségnek ezen részei hogy fognak reagálni? Könyörögni fognak, „Ne hagyjatok el minket. Hosszú időn keresztül a részetek voltunk. Életek hosszú során kapaszkodtatok belénk és most eldobnátok minket! Ne tegyétek!” És ez az elszakított rész a túlélésért könyörög. Ebben a könyörgésben, bármilyen különösnek is tűnik, mint egy hadsereg, még mindig el akarnak választani a fénytől. Mindennek a félelem az alapja.

A kérdés: Ki ismer benneteket jobban, mint ti magatok? Honnan tud ez a „sötét oldal” mindent a gyengeségeidről? Honnan tud a szokásaitokról? Hogy ismer ilyen jól Titeket? A válasz? Ti árultátok el magatoknak. Mert ez az az energiarészetek, amit leválasztottatok magatokról, hogy elhagyjátok. Valóságos interdimenzionális rétege ez a DNS-eteknek, amelyik a fény és a sötétség egyensúlyáért felel. Nevezhetitek a dualitás motorjának.

Ez egy új információ.

„Kryon” mondhatjátok: „Én még mindig nem hiszem ezt az egészet.”

Rendben, tegyünk próbát az értelem oldaláról.

Hadd kérdezzem meg. Ha ez igaz, kedves Emberi Lények, hogy légiói vannak a sötét lényeknek, akik engedelmességre próbálnak csábítani, ha szarvakkal ellátott entitások vezetik a sötét helyek légióit, akkor miért olyan engedékenyek?

„Mit jelentsen ez?” kérdezhetitek.

Miért van az, hogy amikor szembefordulsz velük és nemet mondasz, már el is tűnnek? Miféle hadsereg az ilyen? Miféle hatalom ez? Végiggondoltátok valaha is?

Urai vagytok a helyzetnek és mindig is azok voltatok. A mesterek, akik a földön jártak tudták ezt. Ők is szembetalálkoztak az energiaegyensúly ilyen megnyilvánulásával, akárcsak ti, minden nap találkoztak vele.

A különbség? Csökkent dualitásuk következtében tudták, hogy urai a helyzetnek és a „sötét hadsereg” fantom légiói visszahúzódtak előttük. Ti sem vagytok mások! Ezek a sötét „erők” titeket is békén fognak hagyni.

És ez az igazság.

Ti vagytok azok, akik harcolnak saját magukkal és mikor szándékotokat tudatjátok sejtjeitekkel, engedelmeskedni fognak.

Ez az információ az olvasónak is szól. Látunk, itt a „MOST”-ban. Látjuk a szemeid és az elméd. Az örömet ebben az információban. Ezért, halljátok és olvassátok: Nem létezik összeesküvés, amely visszafelé húzna benneteket, egyéb, mint amit te magad teremtesz, a túlélésért folytatott harcban,a képzelt valóságodban.

Magad vagy, magaddal. Ez az óriás IT, ami a „Journey home” példázatában lett bemutatva (V. Kryon könyv). Ismered magad. Ideje magadra nézni és azt mondani, „Én értem mi történik.” Mondhatod azt is, „Tisztelet a legsötétebb részemnek, amely nagyon hosszú ideig velem volt, ezennel elengedem.”

És ez fog történni.

Ó, lesznek olyanok, akik nem értenek egyet. Azt fogják állítani, hogy Kryon becsap benneteket a fénnyel kapcsolatban. „Még hogy nincs sötét oldal? Ostobaság!” és talán még ezt is „Látjátok, ez a bizonyíték arra, hogy Kryon gonosz.”

Valóban? Akkor ne higgyetek nekem. Ehelyett inkább aktiváljátok a saját fényeteket és parancsoljátok ki a sötétséget. Azután, amikor összezsugorodik előttetek, ünnepeljétek Isten igazságát.... azt, hogy a részei vagytok az egésznek... szentek, hatalmasok, örökkévalóak és parancsolók! Áldottak legyenek az Emberek, akik átveszik az irányítást maguk felett és felzárkóznak az újonnan teremtett isteni hatalomhoz, hisz az övék!

Kihívással teli időket éltek, nemde? Lehet, hogy a jelen eseményeket szemlélitek, amikor ezt kérdezitek:

„Kedves Kryon, mi történik a Földön?”

Elmondom, mi történik: Lehet, hogy nem úgy tűnik, de megoldottátok a legnagyobb „ügyet”, ami ránk várt. Kollektíven. Itt vagyok veletek én is. Gondoltatok erre valaha? Én azért érkeztem, hogy beállítsam a föld hálóját. És nem távozom az utolsó Emberi lény utolsó lélegzetéig. A kíséret lehet, hogy jön és megy, a háló lehet, hogy egy napon még változik, de Kryon marad. És ez így van, ÉN VAGYOK az élet hajójában az emberekkel, akik a munkát végzik. Az ÉN VAGYOK támogat és ÉN tudom, mi történik. Ezért van az, hogy tanításaim gyarapodnak.

Létezik egy szó arra, ami most történik és ez a metszés. Néha ez nem kellemes, mégis szükséges. Esetleg kétségbe is vonjátok ? Lehet, hogy így vélekedtek, „Kryon, minden, amit magam körül látok rossz. Sötétség van mindenütt!” Nézzünk néhány változást: Ha tíz évvel ezelőtt, azt mondtam volna, hogy a legnagyobb üzlet ebben a ti hatalmas országotokban összeomlik és eltűnik, „becsületbeli ügy” miatt, hittetek volna nekem? Ha azt jósoltam volna, hogy a föld egyik legnagyobb vallásos szervezete térdre rogy, a tisztesség miatt, hittetek volna nekem? Nem.

Ilyen dolgok lehetetlennek tűntek. A nagy pénz és a nagy vallás érinthetetlenek voltak. Nos, nézzétek csak, mit írnak az újságok. Ezt hívják metszésnek. Egyik ország a másik után ... hitrendszer hitrendszer után, csak úgy repülnek a szikrák. Tizenkét éve megmondtuk. Mondtuk, hogy sokaknak el kell hagyni a bolygót ebben az új elrendezésben. Lehet, hogy gyászoljátok azokat, akik távoznak, hisz az emberiség része vagytok. Ez normális és természetes, kedves emberiség. De itt vannak azok, akik úgy határoztak, hogy olyan módon vesznek részt ebben, ami mindannyiótoknak segít. És ez az, ami történik.

Tehát a föld megmetszi önmagát és ebben a folyamatban, teremt valamit, nagyon lassan: Megteremti az Új Jeruzsálem alapjait. Most már tudjátok, hogy ez a kifejezés nem metafora? Ez az, amit sejtettünk, végig, az évek folyamán. Ez valóban Jeruzsálem. Ez a probléma csúcspontja – ami térdre kényszerítette a Földet – úgy tűnik,a jelen viszályának a forrása. „Az Új Jeruzsálem” kifejezés az Emberek egy csoportjára is utal – azokra, akik az Emberi Lények azon generációját képviselik, amelyik úgy döntött, hogy megváltoztatja a valóságot, kihagyja Armageddont és tovább lép. Ezek azok, akik megoldják a megoldhatatlant és elindítják a béke folyamatát ezen a bolygón.

Kryon vagyok. Én csak egy darabját hozom a kirakónak. Nem látjátok, amit Én látok. Nézzetek körül. Vannak többen akiknek más üzenetük is van. Tanulmányozzátok azokat is és „kössétek össze a pontokat.” Hallgassatok a közvetítésekre. Hallgassatok a bölcsekre. Ismerd fel, mi van összhangban és mi nem. A félelmen alapszik-e az információ, vagy a szereteten? Válasszátok azt, amelyik a szívetekkel van összhangban és ami legtöbb érzelmet vált ki. Ezt nevezzük szabad választásnak. Összekapcsolva a részeket, lásd az összefüggő képet. Nézzetek körül és lássátok Istent magatokban!

Ez a megfelelő idő arra, hogy lássátok a színeket – végre.

Nagy ünneplés folyik.

„Kryon, mi történik?”

Isten szeret benneteket, ez az, ami történik.

Tudomány

Rossz párosításnak tűnhet, a szeretet üzenetétől, a fizika felé fordulni, de végül is én vagyok a mágnesség mestere és szívesen beszélek ezekről a dolgokról. Nem mindenki fogja megérteni, a következő dolgokat. Annak érdekében, hogy a közvetítés kerek egész legyen, társam részére is, aki nem érti ezeket a dolgokat, de azért világosabb legyen a kép, olyan dologhoz folyamodunk, amit a múltban csak kétszer tettünk.

Megidézzük Metatron energiáját!

Metatron és Kryon egyazon családból való, Micháel Arkangyal családjából. Ez a spirituális fizika családja és nagyon bonyolult. Ezért van, hogy mindhármunk energiája jelen van. Egyikük a társam (Lee), aki fordít és egyben a kapocs Kryon és Metatron között, aki fizikáról beszél. Olyasmiről szeretnénk beszélni, ami kedves a fizikusoknak. A szabad energiáról fogunk beszélni és nagyon türelmesek tudunk lenni. Nem mindenki számára érthető, de néhányan az olvasók közül tudni fogják és itt is lesz, aki érti. Ezért kérem a társamat, hogy olyan lassan és értelmesen fordítsa, ahogy csak tudja.

Mielőtt elkezdjük, meg kell értenetek egy premisszát. Az Emberiségnek egy időben meggyőződése volt, hogy léteznek úgynevezett szabad energiák. Ezek jelentkezhetnek egy olyan szerkezetben, amely képes működni látszólag üzemanyag nélkül. A kérdés, hogy lehetséges-e ez? A válasz igen, mindig is lehetséges volt. Néhányan megérthetik, hogy működhet ez, ha alaposan belekeverik a mágnesességet. Lesz, aki ezt egy szélesebb szinten fogja felfedezni, de így nem igazán lesz hatásos. Mi szeretnénk néhány olyan választ adni, amely esetleg meglepő, de lehetővé teszi, hogy könnyebben és gyorsabban felfogjátok, mi az a szabad energia.

Hadd tekintsük át: Talán emlékszel, gyermekkorodban játszottál állandó mágnesekkel. Kezedben tartva érezted, hogy erősen taszítja a másik mágnes hasonló pólusát. Érdekes volt, hogy milyen erősen kellett nyomni, hogy összeérjenek a hasonló pólusok. És minél nagyobb a mágnes, annál nagyobb az ellenállás. Felnőve, néhányan tudósok lettetek és érdekel benneteket a fizika és a természet: „Mi ez a taszító erő? Miért van az, hogy az Ember minden erejét és igyekezetét beleadja, egy fémdarab taszító erejével szemben? Mi történik itt? Mi ennek a motorja? Nyomhatom, amikor akarom ... és amerre akarom?”

A fizikusok természetesen kifejlesztettek meghatározásokat a befogott energiáról és elnevezték kinetikának. Mindaz ami megkísérli leírni, honnan a rabul ejtett taszító erő a fémben, csak szószaporítás. Egyik sem helytálló ! Olyan valami ez a mágnesség körül, ami még felfedezésre vár. Van egy rétege a dimenzióknak, melyet még éppen, hogy csak szóba hoztatok; ez nem is meghatározható négy dimenzióban (a ti valóságotokban). A taszítás valódi oka, még csak nem is része a ti négydimenziós fizikátoknak. Elneveztétek, de nem értitek.

Néhány tudós a következő megállapításra jutott: „Mi van akkor, ha mágnessel taszítunk mágnest? Ha terveznénk valami furfangosat, hogy esetleg a mágnes taszítsa saját magát és használhatnánk ezt az energiát egy körfolyamatban – egy gépben mágnest, mágnessel. Használhatnánk ezt a hihetetlen természeti vonzó és taszító erőt, saját magával szemben. Lenne egy motorunk, amelyik a természet erejével táplálná saját magát!” Ez leegyszerűsített változata annak, ahogy a tudomány közelít a szabad energiához. Manapság, ha elbeszélgetsz egy fizikussal, az derül ki, hogy ezt lehetetlennek tartja. Azt fogja mondani, hogy mindig van valami veszteség, vagy „amit nyerünk a vámon...” Nem kaphatsz valamit semmiért. Mindig lesz valami, ami interferál a szabad energiával. Igazuk lehet?

IGEN! De hadd áruljam el nektek, mi az a „valami” : négydimenziós fizika ! A korlátozás, amibe belekerültök. Az ok, amiért nem működik, a saját dimenziótok valósága. Ez a válasz.

Nos, kész a kirakó játék és reméljük megértettétek. A fizikusoknak igazuk van, mikor azt állítják, nem kaphattok valamit semmiért. Hadd mondjunk valamit a valódi fizikáról. Mindezzel az elmédben, működni fog ez a gép valaha is? A válasz: IGEN. Ez a mágneses gép nagyon jól működik! De nem úgy, ahogy ti lehetségesnek tartjátok.

Hogy neki kezdhessünk a következő témának, tudatni szeretnénk veletek: A fizikusoknak, akiket kedveltek és akikkel dicsekedtek, következetesek. Ez az, mikor találtok egy tételt, mely 100 százalékig bizonyított, a ti valós 4D világotokban. Ilyenkor hajlamosak vagytok, azt örömmel fogadni. Bármilyen szabály is legyen, kivetítitek és az egész Univerzumra alkalmazzátok. Ezért, a newtoni, az einsteini, az euklédeszi fizika – a szabályok melyek látszólag mindent irányítanak minden szinten – számotokra abszolút értékűek. Amikor felfedezitek őket a saját valóságotokban, cementbe ágyazzátok őket minden valóságra. Nos, ennek nem kéne így lenni! Hadd kérdezzek meg egy tudóst: Kipróbáltátok ezt a fizikát minden körülmények közt? Vagy létezik néhány feltételezés is?

Tettünk már célzást a múltban. Kaptatok olyan képleteket, melyek rámutattak az alapvető fizikai fogalmakból hiányzó darabokra és még mindig nem értettétek meg. Látjátok, hogy a fizika változó.. és van, akinek ez nem jó hír. Mi a legnagyobb változó a fizikában? A méret.

A tömeg, a mágnesesség és a gravitáció tulajdonságainak arányában a méret változik.

Definiáljuk ezt a változót és nevezzük „kvantum membránnak”. Ez a tulajdonságok hártyája. Ezen a valamin úgy haladsz keresztül, mint egy bizonyos mennyiségi szinten, ahol a fizika is változik. Nos, ezek a dolgok nem teljesen ismeretlenek, de aki érzékelte is eddig, nagyon furcsának találta. Néhányan vitatják a tulajdonságok hártyájának létezését. Pedig létezik ! Mikor áthaladsz ezen a szinten, sok különös, szokatlan dolog történik – ezek azok amelyek valójában tisztává teszik a szabad energia útját. Hadd legyek pontosabb. Ez valójában a dimenzió membránja – melyet még úgy is nevezhetnétek, hogy haladás a négyből az ötbe. Természetesen ezt nem jó hallani, hogy kifelé haladtok a négy dimenzióból, nincs több linearitás, amióta az időtök megváltozott. Linearitás nélkül a matematika sem a régi, nem gondoljátok? (Nevetés) Az „ötödik” pedig..., hát ez valóban lehetetlennek tűnik.

Inkább csak ennyit „kifelé haladtok a dimenziótokból.”

Ide hallgassatok! Olyan információ ez, amit a fizikusaitok hamarosan megerősítenek. Fizikátok szerint, két dolog létezhet-e ugyanazon a helyen, ugyanabban az időben,? Erre biztos azt mondhatjátok, nem. Ez lehetetlen. Hadd kérdezzem másképp. Mi van akkor, ha a két dolog valójában ugyanaz a dolog, kétszer? „Ilyet még sose hallottunk” – mondhatjátok. Pedig így van ! Ez történik, amikor az anyag átlépi a quantum membránt. Ugyanaz a részecske rendelkezik két dimenzió tulajdonságaival, egy időben.

Jól figyelj, kedves társam (Lee), ez nagyon fontos. Fontos, hogy helyesen értsd meg. Ez az első alkalom, hogy rávilágítunk ezekre a dolgokra, Metatron és Kryon azon igyekszik, hogy az olvasók is megértsék.

Mikor az anyag áthalad a membránon, van egy pillanat, egy elenyésző része az időnek, mikor mindkét polaritással rendelkezik, pozitívval és negatívval is. Tulajdonképpen úgy tűnik, mintha a részecskék ugyanazon a helyen lennének ugyanabban az időben. Ezt akár, anti-anyag cserének is nevezhetnénk. A membránon keresztül jelentkezik egy pillanatnyi, aprócska egyensúlyhiány, ez a Kozmikus Szövedék. És abban a pillanatban energia jön létre, látszólag a semmiből, ... de nem a semmiből ... a mindenségből ! A Kozmikus Szövedék képviseli az univerzum összes energiáját egy kiegyensúlyozott, zéró „nulla” állapotban, várva, hogy meg legyen csapolva. Erről már írtunk ezelőtt is. Hogy lehet megcsapolni?

A szabad energia titka abban rejlik, hogy kicsivé kell válni, nagyon kicsivé. Egy nagyon kis mágnesesség, halad át a membránon – ez az, ahol egy interdimenzionális erő működik. Ez a kvantumugrás – az a dolog, mely úgy látszik, áthidalja az áthidalhatatlant, ahol a részecskék egyik helyről a másikra mozoghatnak és úgy tűnik, eddig sohasem keresztezték egymás útját. Mi van akkor, ha a részecskék valójában soha nem is „utaznak”? Mi van akkor, ha átugranak egy másik dimenzióba, mivel bele vannak kényszerítve egy olyan helyzetbe, ahol ugyanabban az időben ugyanazt a helyet foglalják el?

A szabad energia titka az, hogy a gépek nagyon, nagyon kicsik legyenek, amelyekből sok, együtt dolgozik. Ha elég kis gépeket tudtok készíteni és össze tudjátok hangolni őket, közös célra (egységes taszítóerő), előnyt kovácsolhattok abból, amire most tanítottunk benneteket. Amikor majd a mágnességgel molekuláris szinten foglalkoztok, fel fogjátok fedezni, hogy többféle módon viselkedik. A szabad energia, ma, kis gépek hosszú során keresztül érhető el. Gondolkodjatok kicsiben, nagyon kicsiben. A szabad energia nem csak hogy lehetséges, itt van és vár. És nem is igazán szabad. Ez nem energia teremtés a semmiből. Ehelyett inkább, a szövedék megcsapolása ott, ahol energiahegyek állnak rendelkezésedre.

Itt van valami más, amit fel fogtok fedezni, valami, ami nagyon érdekes a matematikusok számára: A molekuláris motorok hosszú sora olyan erőt fog összehozni, mely nagyobb lesz a részek összegénél! Ez önmagában elég jelnek kellene, hogy legyen arra, hogy itt egy eddig nem látott, „rejtett” energia működik.

Még egy tanács a szabad energiáról és ez az utolsó utalás erre, ebben a környezetben: Ha létre akarjátok hozni ezeket a nagyon kicsi mágneseket, ahhoz, hogy ez sikerüljön, szükségetek lesz szintén nagyon kicsi, körülötte forgó polaritásra, hogy megvalósítsa azt. Hogyan? Emlékeztetni szeretnélek benneteket, hogy bizonyos gázokat mágnesessé tehettek.

Metatron és Kryon információt szeretne közölni veletek az anyag /antianyaggal kapcsolatban is. Vannak a fizikusok közt, akik azt hiszik, hogy az Univerzumnak tartalmaznia kell a saját antitézisét is, önmaga mellett. Vagyis, hogy az anti-anyag és a pozitív anyag valahogy együtt kell, hogy létezzen, hogy meglegyen az egyensúly, ennek a fizika számításai ellentmondanak. Még érdekesebb dolog, hogy bár a pozitív anyag mindenütt körülvesz benneteket (a megszokott módon látjátok), az ellenpárja (anti-anyag) megfoghatatlan. Éppen ez miatt, helyén való volna a fizikusok kérdése:

„Hol van az anti-anyag?”

„Ugyanannyi van belőle, mint a pozitív anyagból?” A válasz, igen.

Hol van az anti-anyag? Ott pihen ezen a „sajátos kvantum membránon.” Igaz, némileg más időkeretben. Majd, amikor kezdtek rájönni arra a lehetőségre a fizikában, hogy változtathatjátok az időkeret valóságát, az összes anti-anyag magától felbukkan. És ennek az oka: az egyensúly. Ott kell, hogy legyen, az egyensúly miatt!

Ez nagyon érdekes, ez egy hatalmas kozmikus tréfa. Az anti-anyag jelenség ott pihen, egy kissé más időkeretben, és ez a felelős azért a tévedésért is, amit nagy robbanásnak (big-bang) neveztetek el.

Figyeljetek, tudósok és tegyétek félre egy pillanatra a négydimenziós előítéleteiteket. Az anyag mindenütt egyszerre mutatkozott meg. Nem volt robbanás. A membrán változott és az Univerzum megteremtődött. Persze, nem az, amelyiket ma láttok, hanem a kezdeti Univerzum. És ennek a membrán eltolódásnak a maradéka ott van mindenhol ahová néztek és sohasem fogjátok megtalálni a kiinduló pontját, vagy a centrumát semmilyen robbanásnak. És ez azért van, mert minden valóság egyszerre vált valósággá. És amikor rájöttök, hogy ezek a dolgok igazak, egyúttal rájöttök a közvetlen távolsági kommunikáció titkára... interdimenzionális szimbólumokkal, ami aztán hatályon kívül helyezi az idő és tér minden törvényszerűségét.

Metatron távozik. Persze vissza fog még térni – olyan hatalmas megtiszteltetés ez!

Ezzel be is fejezzük. Ó, mennyien félnek ettől a változástól? Attól féltek, hogy a dualitás enyhülése a család és a barátok elvesztését fogja okozni? Azt mondhatjátok: „Én metafizikáról beszélnék, ők meg nem. Kryon, én nem akarom ezt, hisz szeretjük egymást a párommal és értékesek számomra a barátaim is. Nem akarok kitaszított lenni, nem akarok magányos lenni, nem akarok kiközösített lenni. Ez az, amit a változó háló tenni fog velem?”

Ó, kedvesem, azt hiszem, nem igazán gondoltad ezt végig. Mi történik, mikor magadra öltöd a mester köpenyét, a mesterét, aki belül van? Mi történik mikor magadra öltöd a szeretetet köpenyét? Mi történik, ha emelkedett állapotba jutsz és bölcsebbé válsz? Mi történik, mikor sokkal békésebbé válsz? Mi történik, mikor állandóan mosolyogsz? Megmondom: Ez pont az ellenkezője annak, amitől félsz. Az emberek keresik a társaságodat, mivel- hogy megváltoztál. Olyan változáson mentek keresztül, amit az emberek csodálnak és vonzódnak hozzád. Látják, hogy valahogy „összeszedted magad” , ami nekik nem akar sikerülni és keresik a társaságod. Az emberek ismét szeretni fognak. Ez tartós kötelékeket teremt. Ez pont az ellenkezője annak, amitől féltek.

Változások? Igen.

Gondoltatok erre valaha is? Fölmerült-e benned valaha is a kérdés, miért szerették és áhítozták a mestereket, amikor a földön jártak és ők miért voltak olyan békések? Keresd ezt a mester-állapotot és figyelj, akiket szeretsz és csodálsz, egyre közelebb kerülnek!

És a kíséret, mely olyan szívesen jött ide, szeretné megfogni a kezeteket és része lenni ennek az élménynek, most távozik. De nem szomorúan. Örömmel! Mert ezen az estén vannak itt néhányan, akik úgy határoztak, hogy „meggyújtják a lámpát.”

És ez így van.

Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai

Dátum
2002. 11. 23.

A teljes mesterlét ott van minden egyes Emberi Lényben és ti ezt most elkezdtétek aktiválni.
Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai