A Healy tapasztalatainkat itt olvashatod: Andrássy Tamás...

Egyéni megbeszéléssel is a rendelkezésedre állok – itt írj nekem:

» Érdekel a Healy «

A Healy működése

Már régóta foglalkoztatott az a kérdés, hogy: hogyan hat a Healy?

Utánajártam, elemeztem, ráéreztem..., most pedig veled is megosztom azt, amit a Healy működéséről tudok. – Tudd, hogy a kifejtésem valamelyest eltér a hivatalosan közölttől.

Először nézzük a hivatalos közlést

A Healy működési leírásának hivatalos változata

Sejtfeszültség

A Healy működési elve Becker és Nordenstrom elméletén alapul, mely szerint számos betegséget és funkciózavart a testben a sejtmembrán feszültségének természetellenes csökkenése vált ki.

Ez azt jelenti, hogy a sejt belseje és a sejt köztes területe közötti feszültségkülönbség nagyon csekély. Az egészséges sejt körülbelül -70mV (vagy millivolt) értékkel rendelkezik. 

Az alacsony feszültségpotenciál mint ilyen normál (fiziológiai) érték zavart sejtanyagcseréhez vezet, és gyakran különböző betegségek vagy egészségügyi panaszok a következményei.

Frekvenciaterápia

A Healy a testbe vezetett csekély mértékű áram segítségével állítja vissza a sejtek feszültségét az egészséges (fiziológiai) tartományba. Ez az áram nagyon csekély, ún. mikro-áram, néhány mikroamper tartományban mozog. Ennek a terápiafajtának legfontosabb kritériuma, hogy az áramot mindig a megfelelő frekvencián alkalmazza, ezért nevezik ezt a terápiaformát „frekvenciaterápiának”. A tényleges tőke a frekvenciaterápiában tehát Nuno Nina elmélete és a tapasztalata arra vonatkozóan, hogy milyen betegségre milyen frekvencia szükséges. A Healy programjaiban sok év alatt több ezer páciensen végzett gyakorlatának tudását és tapasztalatát tartalmazza.

Sejtaktivitás

Modellünk tehát kijelenti, hogy az elektromos frekvenciák a sejtkommunikáció nyelve, úgynevezett kulcs, mely kapcsolatokat és funkciókat nyit a testben.

Kicsit orvosibb kifejezéssel élve azt mondhatjuk, hogy serkenti az anyagcserét és a sejtosztódást, a sejtek energiatermelését (tehát az ATP szintézist) és a proteinek szintézisét.

Forrás: A Healy működési módja

Alább a saját kifejtésemet találod

Alapok

A Healy működésének és hatásának megértéséhez először az alapokat tekintsük át.

Tudatos energia-információ-rezgés egysége tartja fenn a sokdimenziós Teljességet, amely A Forrás névvel is jelezhető. – A részletesebb tájékozódáshoz a Kvantum rovatot ajánlom a figyelmedbe, ezen belül pl. Az interdimenzionális univerzum című oldalt, valamint javaslom, hogy a Harmóniában honlapon keress rá ezekre a kifejezésekre: energia, frekvencia, rezgés – majd belátásod szerint tanulmányozd a talált oldalakat.

Mivel az ember A Teljesség része, ezért az ember létezését is A Forrás tartja fenn.

Az ember test-lélek-szellem egysége. – Ha bővebben kívánsz tájékozódni az ember összetettségéről, akkor Az Önvaló jelentése című oldalt ajánlom a figyelmedbe.

Az egészség a test-lélek-szellem egységének harmonikus működése.

Az ember alapállapota az egészségesség.

A betegség rendszerint diszharmonikus gondolati és/vagy érzelmi működéssel kezdődik, amely először energetikai kiegyensúlyozatlanságot okoz, majd ha tartósan fennáll, akkor megváltozik a sejtműködés is, ezzel a betegségnek nevezett állapot jön/jöhet létre lásd pl. a pszichoszomatikus szemléletet...

Kitekintés

A természetgyógyászat-ban már régóta létezik az akupunktúra, a csakrakezelés, a homeopátia, az energia kezelés ..., amelyek energiával- és/vagy információval segítik az embert, vagy bármely más élőlényt.

A Healy működése

A Healy 0,1 és 1 millió közötti frekvenciákkal hat bármilyen bioenergetikai rendszerre, vagyis emberre, állatra és növényre is.

A kezelés alacsony frekvenciákkal kezdődik, majd egyre magasabb frekvenciákkal folytatódik, amelynek során 10 másodpercenként méri, hogy a kezelt rendszer számára szükséges még az adott frekvencia, vagy már elegendő. Ha elegendő, akkor továbblép és további frekvenciákat generál.

A frekvenciák alkalmazásának két alapvető módja van.

1. Standard programok

Mérésekből és tapasztalatból álló frekvencia-együttes, amely az adott életterület gondozására van összeállítva.

2. Szisztematikus programok

A készülék keresi és méri meg, hogy az adott bioenergetikai rendszer számára milyen frekvenciák szükségesek, majd ezeket generálja.

A Healy a TimeWaver Frequency tudását tartalmazza, hordozható, személyes használatra alkalmas változatban. A TimeWaver Frequency-t terapeuták használják, az ára 20 ezer Euro körüli.

Megjegyzem, hogy jelenleg, száznál jóval több program létezik, amelyekkel szinte az összes életterület gondozható. – Lásd: Healy programok

Hogyan hat a Healy?

Az Alapok részben jeleztem, hogy az ember létezése és működése energia-információ-rezgés alapú.

A Healy kezelés a bioenergetikai egységet „szólítja meg”, az adott életterületre irányultan. A megszólítás „akcióként” is értelmezhető, amelyre „reakció” lehet a válasz.

Másként megfogalmazva: a Healy kezelés a kiegyensúlyozódásra, harmonizálódásra ösztönöz.

Miért fontos a kiegyensúlyozódás, harmonizálódás?

Az Alapok részben jeleztem, hogy a diszharmonikusan működő emberben energetikai zavarok jönnek létre, ezzel romlik a közérzete. A Healy nagyon jó eszköz kiegyensúlyozódásra, harmonizálódásra – amely következtében akár jelentős sejtműködés változások is történhetnek.

Jelzem, hogy az utóbbi tudományosan igazolt tény miatt orvostechnikai eszközként nyilvántartott a Healy.

Zárszó

A Healy kiváló partner a testi-lelki-szellemi egészség gondozásában, – a tudatos használatával nagyon kedvező változások érhetők el!

* * *

Egyéni megbeszélésre itt keress meg:

Érdekel a Healy

Barátsággal, Andrássy Tamás

 


 

A teljes mesterlét ott van minden egyes Emberi Lényben és ti ezt most elkezdtétek aktiválni.

Kryon Mester