A Healy működése

A Healy tapasztalatainkat itt olvashatod: Andrássy Tamás...

Egyéni megbeszéléssel is a rendelkezésedre állok – itt írj nekem:

» Érdekel a Healy «

A Healy működése

A Healy tapasztalatok oldalon jeleztem, hogy az ember test-lélek-szellem egysége, az egészség pedig a test-lélek-szellem harmóniája. Bízom benne, hogy egyetértesz ezzel...

A három rész egységének jelzése egyszerű, – valójában egy irdatlan összefüggéseket tartalmazó, a mai tudomány és ezért az átlagember számára is kevéssé ismert, ráadásul döcögve elfogadott egységről van szó.

Néhány tény

Talán ismerős, hogy a természetgyógyászatban létezik az akupunktúra, a csakratan, a homeopátia, a frekvencia-gyógyászat stb., amely mindegyike energia- és/vagy információtechnológiával segíti az embert és bármely más élőlényt.

Számomra is megdöbbentő volt az a felismerés, hogy a Healy megalkotói milyen széles spektrumban találták meg azokat a frekvenciákat és a folyamatos elemzéssel, azt az időtartamot, ami az adott terület kiegyensúlyozódására ösztökél, másként fogalmava: a harmonizálódásra. Természetesen, a saját tapasztalatunk is kellett ehhez...

Nézzük a szűkebb értelmezést. Mit csinál a Healy?

Kezdjük azzal, hogy: a Healy holisztikusan működik, a maga zseniális módján...

A Healy Gold, a Healy Holistic Health és a Healy Holistic Health Plus csomagok használói beállíthatják, hogy a saját felismerés alapján, mely életterületüket kívánják gondozni.

Ekkor a Healy megadja a kezelés időtartamát és a szükséges elektródát (karcsukló, fül, vagy testtapasz), utána indítható a kiválasztott program, amely 20-60 perc közötti.

A Healy folyamatosan méri, hogy milyen frekvenciára és mennyi ideig van szükség és annak megfelelően generálja azokat. A frekvenciatartomány 0,1 és 1 millió Hz közötti, az egyes frekvenciaszükségletek időtartama a mérések alapján, egyénileg változó.

A felhasználó kézikönyvben majd ennél részletesebb leírást is találsz.

A Healy Resonance csomagban jelenik meg az, hogy javaslatot ad, hogy az éppen aktuális állapot gondozására mi a leginkább megfelelő.

Maga a technológiai alkalmazás nagyon egyszerű. Okostelefon kell hozzá, amely ún. távkapcsolóként szolgál és maga a készülék, amely egy tenyérben kényelmesen elfér, plusz még a kapcsolatot biztosító elektródák, amelyek a csomag részei.

* * *

Egyéni megbeszélésre itt keress meg:

Érdekel a Healy

Barátsággal, Andrássy Tamás