Healy - az egészség gondozója

Érdekel a Healy

Regisztráció a Healy partnerhálózatba

Healy kezelés

A Healy tapasztalatainkat itt olvashatod: Andrássy Tamás...

Egyéni megbeszéléssel is a rendelkezésedre állok – itt írj nekem:

» Érdekel a Healy «

Healy kezelés

Bármilyen bioenergetikai rendszer harmonizálódását ösztönzi a kezelés, ezért a Healy nem csak ember, hanem állat, sőt növény kezelésére is használható. Ha valaki pedig a „placebo” kifejezéssel illetné, akkor sok év tapasztalata alapján, nagyon szívesen elbeszélgetek vele arról, hogy a placebo-nak mi a helyes értelmezése? Most röviden csak annyit, hogy: az ember, ha gyógyulni akar, akkor akár csodának nevezhető változást is létrehozhat... Még egy dolog: állatok, növények esetében beszélhetünk placebo-ról? A Healy kezelések során, bőséges tapasztalatok vannak már ezen a téren is, de erről személyesen is meggyőződhetsz.

No, de kanyar vissza, vagyis: no-placebo, – a Healy frekvenciák alkalmazásával, a kiegyensúlyozódást, harmonizálódást ösztönzi. A hivatalos tájékoztatás szerint, a kezelés következtében, a sejtmembrán feszültsége áll helyre, ezért a sejtek, sejtcsoportok kiegyensúlyozottan működhetnek. Szerintem ennél sokkal, de sokkal többről van/lehet szó, de erről majd személyesen beszélgessünk.

Kezelés a Healy-vel

Ha már áttekintetted a Healy programok oldalt, akkor láthatod, hogy rengeteg életterület gondozása lehetséges a Healy-vel.

Hogy éppen melyiket, hányszor és melyik másikkal, vagy másokkal kombinálva célszerű használni, az már egy igen érdekes kérdés.

Kinek-kinek a saját megérzése és belátása a jó kiindulás ennek megtalálásához, ugyanis kiben-kiben saját magában jön létre a kibillent egyensúly, így könnyen rájöhet arra, hogy mit szükséges gondoznia, minek a gondozására van szüksége. Ha mégsem, akkor a későbbiekben sokkal több információ és akár konzultációs lehetőség is a rendelkezésedre áll.

Csak egy elgondolkodtató példa: ha azért fáj a hasam, mert görcsberándult attól, ami holnap vár rám a munkahelyemen, akkor mit és hogyan célszerű kezelni?

Hozzáállás a kezeléshez

A bevezetőben szándékosan említettem a placebo témáját. Most másként térek ki rá.

Ha valaki pontosan tudja, hogy a Healy hogyan segíti a rendeződést és ehhez a szándékával tudatosan is társul, akkor az eredményesség megsokszorozható.

Változtatás az érintett életterületen

Talán ismered már ezt a kifejezést, hogy „a lélek nyelve a betegség”. Hogyan értsük ezt? Amennyiben az életműködésünk eltér a harmonikustól, akkor előbb-utóbb betegségként tapasztaljuk meg a következményt.

Miért fontos ez?

Ha már van egy megtapasztalt rendellenesség, akkor a Healy-vel történő kezelés mellett, az érintett területet megvizsgálása után, célszerű lehet azon változtatni, hogy a terheltség tartósan felszámolható legyen.

Betegség esetén

Adódik a kérdés, hogy már létrejött betegség esetén alkalmazható a Healy? – Igen.

Fontosnak tartom, hogy a kezelőorvos is tudjon róla, mert könnyen lehet, hogy a gyógyszeradagoláson, vagy a gyógyszerkombinációkon rövid időn belül változtatni szükséges, ehhez pedig orvosi kontroll szükséges.

Ellenjavallat

Jelenleg ezek az ellenjavallatok:

„Mikroáram-kezelést nem szabad végezni, ha a kezelt területen fémes idegen testek, szívritmus-szabályozók vagy beültetett defi brillátorok találhatók, vérzés, vérzés kockázata vagy embólia esetén. A kezelések nem végezhetők olyan bőrfelületeken, amelyeket rádioterápiával kezeltek, érzékszervi rendellenességek esetén, vagy ha a felhasználó lázas.

• Ne használja terhesség alatt.

• Ne használja epilepsziában szenvedők esetén.

• Ne helyezze az elektródákat közvetlenül a szemre, a szájra, a nyak elülső részére (carotis-sinusra), a mellre, a hát felső részére vagy a szívre.

Bármilyen ellenjavallat esetén használat előtt forduljon orvoshoz.”

Összegzés

A Healy kiváló partner az egészség gondozásában, – a tudatos használatával nagyon kedvező változások érhetők el!

Egyéni megbeszélésre itt keress meg:

Érdekel a Healy

Barátsággal, Andrássy Tamás

Rovat: