A Healy tapasztalatainkat itt olvashatod: Andrássy Tamás...

Egyéni megbeszéléssel is a rendelkezésedre állok – itt írj nekem:

» Érdekel a Healy «

Healy kezelés

Bármilyen bioenergetikai rendszer harmonizálódását ösztönzi a kezelés, ezért a Healy nem csak ember, hanem állat, sőt növény kezelésére is használható. Ha valaki pedig a „placebo” kifejezéssel illetné, akkor sok év tapasztalata alapján, nagyon szívesen elbeszélgetek vele arról, hogy a placebo-nak mi a helyes értelmezése? Most röviden csak annyit, hogy: az ember, ha gyógyulni akar, akkor akár csodának nevezhető változást is létrehozhat... Még egy dolog: állatok, növények esetében beszélhetünk placebo-ról? A Healy kezelések során, bőséges tapasztalatok vannak már ezen a téren is, de erről személyesen is meggyőződhetsz.

No, de kanyar vissza, vagyis: no-placebo, – a Healy frekvenciák alkalmazásával, a kiegyensúlyozódást, harmonizálódást ösztönzi. A hivatalos tájékoztatás szerint, a kezelés következtében, a sejtmembrán feszültsége áll helyre, ezért a sejtek, sejtcsoportok kiegyensúlyozottan működhetnek. Szerintem ennél sokkal, de sokkal többről van/lehet szó, de erről majd személyesen beszélgessünk.

Az oldal tartalomjegyzéke:

Kezelés a Healy-vel

Hozzáállás a kezeléshez

Változtatás az érintett életterületen

Betegség esetén

Ellenjavallatok

A Healy programválasztás szempontjai

1. lépés: Az ok kezelése

2. lépés: A tünet kezelése

3. lépés: Elengedés, harmonizálás, méregtelenítés

Összegzés

Kezelés a Healy-vel

Ha már áttekintetted a Healy programok oldalt, akkor láthatod, hogy rengeteg életterület gondozása lehetséges a Healy-vel.

Hogy éppen melyiket, hányszor és melyik másikkal, vagy másokkal kombinálva célszerű használni, az már egy igen érdekes kérdés.

Kinek-kinek a saját megérzése és belátása a jó kiindulás ennek megtalálásához, ugyanis kiben-kiben saját magában jön létre a kibillent egyensúly, így könnyen rájöhet arra, hogy mit szükséges gondoznia, minek a gondozására van szüksége. Ha mégsem, akkor a későbbiekben sokkal több információ és akár konzultációs lehetőség is a rendelkezésedre áll.

Csak egy elgondolkodtató példa: ha azért fáj a hasam, mert görcsberándult attól, ami holnap vár rám a munkahelyemen, akkor mit és hogyan célszerű kezelni?

Hozzáállás a kezeléshez

A bevezetőben szándékosan említettem a placebo témáját. Most másként térek ki rá.

Ha valaki pontosan tudja, hogy a Healy hogyan segíti a rendeződést és ehhez a szándékával tudatosan is társul, akkor az eredményesség megsokszorozható.

Változtatás az érintett életterületen

Talán ismered már ezt a kifejezést, hogy „a lélek nyelve a betegség”. Hogyan értendő? Amennyiben az életműködésünk eltér a harmonikustól, akkor előbb-utóbb betegségként tapasztaljuk meg a következményt.

Miért fontos ez?

Ha már van egy tünet, akkor a Healy-vel történő kezelés mellett, az érintett területet megvizsgálása után, célszerű lehet azon változtatni, hogy a következmény felszámolható legyen.

Betegség esetén

Adódik a kérdés, hogy a már létrejött betegség esetén is alkalmazható a Healy? – A válasz egyértelműen az, hogy: igen.

Fontosnak tartom, hogy a kezelőorvos is tudjon róla, mert könnyen lehet, hogy a gyógyszeradagoláson, vagy a gyógyszerkombinációkon rövid időn belül változtatás lehet szükséges, ehhez pedig orvosi kontroll ajánlott.

Ellenjavallatok

Jelenleg ezek az ellenjavallatok:

„Mikroáram-kezelést nem szabad végezni, ha a kezelt területen fémes idegen testek, szívritmus-szabályozók vagy beültetett defi brillátorok találhatók, vérzés, vérzés kockázata vagy embólia esetén. A kezelések nem végezhetők olyan bőrfelületeken, amelyeket rádioterápiával kezeltek, érzékszervi rendellenességek esetén, vagy ha a felhasználó lázas.

• Ne használja terhesség alatt.

• Ne használja epilepsziában szenvedők esetén.

• Ne helyezze az elektródákat közvetlenül a szemre, a szájra, a nyak elülső részére (carotis-sinusra), a mellre, a hát felső részére vagy a szívre.

Bármilyen ellenjavallat esetén használat előtt forduljon orvoshoz.”

A Healy programválasztás szempontjai

Hogyan célszerű kiválasztani az alkalmazandó Healy programot, vagy programokat? – Alább ezzel a kérdéssel foglalkozom.

Javaslom, hogy a leírás megértéséhez először ezt az oldalt tanulmányozd: A Healy működése

1. lépés: Az ok kezelése

Az adott tünetet akár 10-100 ok, vagy több ok együttese is okozhatja.

A hatékony kezeléshez célszerű az önismeret, majd az ok kezelése.

A lehetséges ok, vagy okok megtalálásához inspirálóként az Egészség e-könyvtárból Rüdiger (Ruediger) Dahlke könyveit ajánlom a figyelmedbe.
Az ok, vagy az okok együttesének feltérképezése után a megfelelő Healy program alkalmazása és egyidejűleg változtás célszerű az adott
területen, területeken.

2. lépés: A tünet kezelése

A megfelelő Healy program alkalmazása.

3. lépés: Elengedés, harmonizálás, méregtelenítés

A hatásossághoz elengedés, harmonizálás/kegyensúlyozás, méregtelenítés lehet szükséges, amely kiválasztása belátás szerinti lehet.

Összegzés

A Healy kiváló partner az egészség gondozásában, – a tudatos használatával nagyon kedvező változások érhetők el!

Egyéni megbeszélésre itt keress meg:

Érdekel a Healy

Barátsággal, Andrássy Tamás

 


 

A teljes mesterlét ott van minden egyes Emberi Lényben és ti ezt most elkezdtétek aktiválni.

Kryon Mester