Healy

A Healy tapasztalatainkat itt olvashatod: Andrássy Tamás...

Ha többet akarsz tudni, akkor itt írj nekem:

» Érdekel a Healy «

Healy - Egészség, jó közérzet, egyensúly

Mi a Healy?

Szabadon megvásárolható orvostechnikai eszköz, amely frekvenciakezeléssel segíti az egészséget.

Tudományosan megalapozott a működése, ezért sok országban orvostechnikai eszközként elfogadott, beleértve Magyarországot is. Európában német tanúsítvánnyal rendelkezik.

Bármilyen bioenergetikai rendszert harmonizál a kezelés, emiatt javul a sejtek működése. A kezelés nem csak sejtszinten hatásos, hanem az ember test-lélek-szellem harmonikus egységére is kedvezően hat. A kezelés nem csak ember, hanem állat, sőt növény számára is hatásos.

A TimeWaver Frequency tudását tartalmazza, – a fejlesztése pedig folyamatosan zajlik.

Sok frekvenciakezelési rendszer létezik. A Healy kiemelkedik ezek közül, ugyanis

 • a használata egyszerű,

 • az alkalmazhatósága széles körű és

 • nagyon hatásos. – Lásd pl.: Healy tapasztalatok

Meggyőző számok és tények
40

ORSZÁG

Több mint 40 országban használják a TimeWaver információs mező technológiát.

1.500

ORVOS

Több mint 1.500 orvos, természetgyógyász és terapeuta kezel a TimeWaver és a Healy technológiájával.

500.000

KEZELÉS

Több mint 500.000 páciensen és ügyfélen végeztek kezeléseket a TimeWaver és a Healy technológiájával.

 

„Európában a Healy a krónikus fájdalom, a fibromyalgia, a vázrendszer fájdalmai és a migrén kezelésére, valamint az elme betegségeinek – például depresszió, szorongás és kapcsolódó alvászavarok – támogató kezelésére szolgáló orvostechnikai eszköz. A Healy összes többi alkalmazását nem ismeri el a hagyományos orvoslás a hagyományos orvostudomány fogalmai szerinti bizonyítékok hiányában.”


A szerkesztő megjegyzései:

Orvostechnikai eszközként a Fájdalom / Psziché programcsoport az elfogadott. Amennyiben igényled, akkor az erről szóló tanúsítvány elektronikus másolatát szívesen elküldöm neked.

Meggyőződésem, hogy a frekvenciakezelés az egészségügyben is elterjedt módszer lesz a nem túl távoli jövőben. – A Healy jelenleg a legnagyobb tudású, mindennapi használatra alkalmas frekvenciakezelési eszköz.

A „Meggyőző számok és tények”-ben jelzettek egy régebbi adatot jeleznek. Azóta már sokkal többek által, sokkal több kezelés történt.

Magyarországon, pl. az MKB Egészség- és Önsegélyező pénztár tagjainak megvásárolható orvostechnikai és ápolástechnikai eszközként, amelynek dokumentuma itt található: Elszámolható orvostechnikai és ápolási technikai eszközök

 

A Healy kiváló partner az egészség gondozásában, a tudatos használatával nagyon kedvező változások érhetők el!

Javaslom, hogy a rovatot az alább látható sorrendben tanulmányozd.


Healy videók

A Healy, tágabb összefüggésekben is

Az első videó egy lejátszási lista, amelyben bővebben is tájékozódhatsz a Healy-ről.

A többi hét videó reklámszerűen mutat meg nagyon sok fontos részletet.

Ha további részletek érdekelnek a Healy-ről, akkor azt javaslom, hogy tanulmányozd a teljes Healy rovatot, illetve személyesen is a rendelkezésedre állok, ezen az oldalon keresztül: Érdekel a Healy

Miért a Healy?

Miért a Healy?

Miért használom a Healy-t?

Először néhány szót magamról...

Több évtizeden át foglalkoztam az egészség kérdésével, főállásban gyógytestnevelőként, mellette relaxációs szakpszichoterapeutaként – ma már „nyughatatlan nyugdíjas” vagyok. :)

Számomra letisztult, hogy az ember alapállapota az egészségesség, az ettől való eltérés pedig az energiarendszer diszharmóniájával kezdődik, majd ha ez tartósan fennáll, akkor először a diszkomfort, utána a diszfunkció, majd a betegségnek nevezett állapot jelenhet/jelenik meg.

Talán már Te is ismered azt, amikor panasz van, de orvosi diagnózis még nem lehetséges. A kiegyensúlyozatlanságot jelzi ez az állapot.

Bővebben a Healy-ről

Bővebben a Healy-ről

A Healy-ről már nagyon sok nyilvánosan elérhető információ áll rendelkezésre. Sok olyan is van, amely személyesen, vagy zárt körűen érhető el.

Nézzük a nyilvánosakat

A Healy hivatalos tájékoztató oldala itt található: Ez a Healy

Jómagam itt, a Harmóniában honlapon, a Healy rovatban közzétettekkel segítelek abban, hogy eligazodhass. A Google-ban is érdemes rákeresni a Healy szóra, – ha tudsz angolul, vagy németül, akkor ezeken a nyelveken is sok információt találsz.

A személyes

A Healy működése

A Healy működése

A Healy tapasztalatok oldalon jeleztem, hogy az ember test-lélek-szellem egysége, az egészség pedig a test-lélek-szellem harmóniája. Bízom benne, hogy egyetértesz ezzel...

A három rész egységének jelzése egyszerű, – valójában egy irdatlan összefüggéseket tartalmazó, a mai tudomány és ezért az átlagember számára is kevéssé ismert, ráadásul döcögve elfogadott egységről van szó.

Néhány tény

Talán ismerős, hogy a természetgyógyászatban létezik az akupunktúra, a csakratan, a homeopátia, a frekvencia-gyógyászat stb., amely mindegyike energia- és/vagy információtechnológiával segíti az embert és bármely más élőlényt.

Rovat: 

Healy kezelés

Healy kezelés

Elöljáróban néhány kérdést célszerű megvilágítani.

A Healy nem csak ember, hanem állat, sőt növény kezelésére is használható. Ha valaki pedig a „placebo” kifejezéssel illetné, akkor sok év tapasztalata alapján, nagyon szívesen elbeszélgetek vele arról, hogy a placebo-nak mi a helyes értelmezése? Most röviden csak annyit, hogy: az ember, ha gyógyulni akar, akkor akár csodának nevezhető változást is létrehozhat... Még egy dolog: állatok, növények esetében beszélhetünk placebo-ról? A Healy kezelések során, bőséges tapasztalatok vannak már ezen a téren is, de erről személyesen is meggyőződhetsz.

Rovat: 

Healy vásárlás

Healy vásárlás

Ha a Healy vásárlását fontolgatod, akkor előtte az alábbi lépéssorrendet javaslom

 1. Tanulmányozd a nyilvánosan elérhető információkat, lehetőleg más nyelveken is.
  Jómagam, ezen a honlapon, a Healy rovatot ajánlom a figyelmedbe.

 2. Igyekezz saját kezelési tapasztalatot szerezni, amelyben a Healy bérlés is jó megoldás lehet.

 3. Konzultálj a Healy-ről, amelyben én is a rendelkezésedre állok, erről ennek az oldalnak alján is jelzek.

 4. Ismerd meg az árakat és a csomagokat, programcsoportokat.
  Ehhez a következőket ajánlom a figyelmedbe: Healy programok oldal és a Healy shop.

Rovat: