A Healy tapasztalatainkat itt olvashatod: Andrássy Tamás...

Egyéni megbeszéléshez itt írj nekem:

» Érdekel a Healy «

Bővebben a Healy-ről

A Healy-ről már nagyon sok nyilvánosan elérhető információ áll rendelkezésre. Sok olyan is van, amely személyesen, vagy zárt körűen érhető el.

Nézzük a nyilvánosakat

A Healy hivatalos tájékoztató oldala itt található: Ez a Healy

Jómagam itt, a Harmóniában honlapon, a Healy rovatban közzétettekkel segítelek abban, hogy eligazodhass. A Google-ban is érdemes rákeresni a Healy szóra, – ha tudsz angolul, vagy németül, akkor ezeken a nyelveken is sok információt találsz.

A személyes

Ha részletesebb információkat igényelsz, vagy a megfelelő csomag kiválasztásához támpontokra van szükséged, akkor személyesen is a rendelkezésedre állok. A kapcsolatfelvételhez az Érdekel a Healy címen írj nekem.

Partnerhálózati rendszer

A Healy partnerhálózaton belül, már sokkal több információ érhető el, valamint a velem való együttműködés is sokkal közvetlenebb lehet.

Tudd, hogy ha csatlakozol a Healy-partner oldalon, akkor mások számára is ajánlhatod, és ebből eredően jövedelemszerzés is lehetséges.

Mielőtt partnerként csatlakoznál, mindenképpen azt javaslom, hogy előtte személyesen is értekezzük, mert a kellő tájékozódottságodat elengedhetlennek tartom a döntésedhez. Egyébként: örömmel fogadom, ha partnerek lehetünk egymás számára.

Jómagam, több MLM rendszerben is szereztem saját tapasztalatot, egyikben sem tudtam megmaradni, mindegyikből kifordultam.

Az „értékesítési kényszer” és az ebből fakadó jövedelemszerzési késztetés idegen tőlem, így arra kérlek, hogy ezen a téren ne kérj tőlem tanácsot – adok majd dokumentumokat erről...

Mi motivál engem?

1./ Az, hogy saját magam, a családom és a barátaim számára alkalmazzam, mert saját tapasztalatból tudom, hogy hatásos eszköz számunkra – amelyről itt írtam: Andrássy Tamás és családja tapasztalatai

2./ Azért csatlakoztam a Healy partnerek közé, hogy a tudásomat, tapasztalatomat megoszthassam veled és az együttműködő partnered lehessek. Ehhez nem kell csatlakoznod a partnerhálózathoz, mert számomra már az is az irántad való elköteleződés, ha a jelzéseim alapján vásárolod meg a készüléket. 

Jelzem, hogy a Föld sok országában már 100.000-nél több Healy partner van, akik rengeteg és kedvező tapasztalattal rendelkeznek...

* * *

Egyéni megbeszélésre itt keress meg:

Érdekel a Healy

A teljes mesterlét ott van minden egyes Emberi Lényben és ti ezt most elkezdtétek aktiválni.
Kryon Mester