Az új energia és a Merkaba, Merkabah

Bizonyára már tudod, hogy az új energia, a földi 4D-ben (tér-időben), 1992. január 11-én jelent meg, mely szerint: „Átformáljuk a dolgokat, feltárunk előtted egy különleges kaput, s lehetővé tesszük, hogy besétálj rajta.” Joggal tudhatod, mert az új energia megjelenéséhez és a vele járó tudatosodáshoz, a Te beleegyezésed is szükséges volt, amelyben nem az egód (elméd) döntött, hanem a Felettes Én-ed.

Az új energia már eddig is rendkívül sok változást hozott a földi életben, és még fog hozni a jövőben, amelyből most csak egy szempont emelünk ki.

A régi energiában (1992. előtt), A Teljességgel való kapcsolattartás más „hullámhosszon” zajlott, ráadásul kevéssé volt interaktív.

Az új energiában a következő változások vannak, amelyekről Kryon, a meditáció kapcsán jelzett:

„Kedves Kryon, vannak, akik azt mondják, hogy vége a meditációnak. Felhagyhatunk vele. Sőt, azt mondják, hogy többé már nem kell meditálnunk. Kinek van igaza és kinek nincs? Változott ez a dolog,vagy sem? Régi vagy új?”

Ismét az interdimenzionális igazsághoz fordulunk. Semmi nem hasonlítható ahhoz, mint amikor egy szertartás keretében leülsz, hogy beszélj a Szellemmel! Isten szereti, ha időt szentelsz arra, hogy egyszerűen a család jelenlétében üldögélj. Kifejezhetjük ezt még világosabban? Meditálj!

De sokkal többről van szó! Az új felhívás, hogy interdimenzionálisan kommunikáljatok. A Szellem soha nem fogja azt kérni, hogy hagyd abba a meditálást. Azonban arra biztatunk, hogy változtassátok meg a meditációt, az alkalmankénti vagy napi, egyszeri meditációt alakítsátok át 100%-os kapcsolattá.

A következőképpen képzeljétek el: a régi energiában a meditáció egy rádióállomás behangolásához volt hasonlatos. Az új energiában ez az adó erősebb lett és megváltozott a frekvenciája. Most, ugyanazon a rádión keresztül, úgy tűnik, mintha eltűnt volna régi adó. Valóban megszüntette az adást? Nem! Helyette sokkal erősebb lett, egy új identitással, ami a régi készülék érzékelő képességét meghaladja. Arra szólít benneteket, hogy tekerjétek el a keresőgombot és találjátok meg az új frekvenciát. Ha ezt teszitek, akkor eléritek a Szellem kezét és soha többé nem engeditek el.

Ez többé nemcsak időnként fog bekövetkezni. Folyamatosan. És ez, kedves Emberi Lény, a felemelkedés kulcsainak egyike. Ha az általunk felemelkedésnek nevezett állapot felé tartasz (amiről rövidesen beszélni fogunk), állandó kapcsolatban kell lenned a Szellemmel.

Tehát, ahogy a vezetőknél is, ha a meditációra úgy nézel, mint egy évtizeddel ezelőtt, akkor az régi. Ha az új energiában és a bekövetkezett változásokat figyelembe véve definiálod, akkor új. Ám az Istennel való kommunikáció az, ami és ez soha nem múlik el. Sőt, egyre erősebb lesz.

Forrás: Mindent 2011-ről... és még többet

A Merkaba és a Merkabah területére lefordítva ezt, más jelzésekkel együtt

  • Kinek-kinek, a saját Merkabája alaposan megváltozott, sok új lehetőség jelent meg benne.

  • A tudatváltozáshoz Merkabah is ajánlott. (A Merkaba név eredetéről és Merkabah-ról itt olvashatsz: Illés Mester felemelkedése)

  • Ha valaki tiszta szándékkal indít, akkor a Merkabah könnyen jön létre. Eleinte naponta többször célszerű Merkabah állapotban létezni.

  • Viszonylag rövid idő után (ez egyénileg változó) állandósulhat a Merkabah, vagyis minden pillanatban abban tartózkodhat az ember.

  • A régi tudás és az emlékek felelevenítése nagyon felgyorsul, egyre több minden lesz „újra” ismert.

  • Merkabah-ban lehetővé válik A Teljességgel történő interaktivitás, ekkor sokkal könnyebben lehetséges az.

  • Merkabah az a létezés, amelyben az „öngyógyítást” sokkal hatékonyabban teheted meg most, mint a régi energiában.

A fentiek alapján, a figyelmedbe ajánljuk a Merkaba-t és a Merkabah-t, ha aktívan kívánod gondozni az ébredésedet.

Szerkesztő/Szerző

A teljes mesterlét ott van minden egyes Emberi Lényben és ti ezt most elkezdtétek aktiválni.
Kryon

Lásd: Kryon Mester tanításai